Köpa och sälja fast egendom – köpare

Förebygg Problem

De flesta fastighetsaffärer har det gemensamt att de handlar om stora värden, och att juridiken är viktig. Vår erfarenhet är att många kostsamma problem kan undvikas med rätt kunskap. Det är många gånger billigare att förutse och avhjälpa ett problem innan det har uppstått, jämfört med vad som kan hända i en lång och dyr rättsprocess.

Ring Oss För Gratis Rådgiving

För att sänka tröskeln att kontakta en advokat, så tar vi inte betalt för en kortare (max 10 minuter) rådgivning per telefon.

Hur Går Man Vidare?

I en del fall behövs det ytterligare åtgärder. Med tanke på att de flesta frågor rör stora värden, så är det oftast värt att lägga några timmar tillsammans med en advokat på ditt ärende. Om du skulle råka i tvist med någon, så har du oftast en rättsskyddsförsäkring som täcker en stor del av kostnaden. Vi hjälper dig naturligtvis med kontakterna med ditt försäkringsbolag.

Vi arbetar där fastigheten finns, huvudsakligen i Västra Götaland (Bohuslän, Dalsland, Älvsborg, Skaraborg, Göteborg), Halland och västra Skåne.

Kontaktuppgifter

Ring direkt till advokaten på telefon 0701-65 71 25. Du kan också skicka ett SMS, så återkommer vi till dig så snart som möjligt eller vid den tid som du önskar. Om du hellre vill det, så går det också bra att skicka ett mail, eller följ oss på Facebook.